Blue//White

Memories//37

Det her indlæg kommer af uforklarlige grunde til at handle meget om mad, da jeg opdagede, at mad indgik på næsten alle de fotos, jeg havde liggende til denne kategori. Men der er nu bare noget over det, at sidde ude og spise på en cafe en lun sommeraften med gode venner, der ikke overgåes af meget. Men så kan I da se nogle af mine favoritsteder! Jeg har også stadig lidt New York halløj tilbage til jer, men gemmer det lige lidt, så der ikke går for meget New York i den hele tiden.

Memories 37-21+2) Toldboden ligger tæt på hvor jeg bor, og er et sommer favoritsted! Frisk havluft, musik og god mad er en klar vinder og jeg er her lidt for tit, om det bare er til et glas rosé i liggestolene, den store weekendbrunch eller en fredagaften med fish’n’chips. Sidstnævnte var tilfældet da jeg havde den bedste aften i det bedste selskab i form af Louise, Katrine, Mie, Tine og Christina, og vi sludrede og sladrede til aften blev til nat. Apropos dette har jeg har hørt nogen undre sig over, hvorfor vi ses en del på tværs af bloggene, men vi forstår jo om nogen hinanden og kan få lov at tale om blog issues som ens andre veninder/kærester kun kan holde ud at høre på i mere end ti minutter af gangen, så det er så dejligt at kunne vende alle mulige ting med dem. Ikke at vi ikke taler om andet end blogs, det gør vi bestemt også, men muligheden er der.

Memories 37-33) Ravage på Kongens Nytorv er også en ofte besøgt favorit. Det er altid lidt svært at finde plads, men når man først sidder plantet med byens bedste pommesfritter og udsigt til et miks af turister og Københavner, så er alt godt.

4) Jeg har før nævnt det, og jeg nævner det gerne igen. Jeg elsker tapas! Til daglig prøver jeg at undgå for mange kulhydrater og især i form af hvidt brød, men der er nu ikke noget som flutes med manchego ost – mums! Og Tapa del Toro i Torvehallerne er altid leverandør i dette.

Memories 37-45) Taxa på Nørrebro’s hyggetallerken er lidt mere kulhydrat venlig og fyldt med lækre sager – helt klart et besøg værdigt.

6) Sidst men ikke mindst, er jeg vild med når Rikke May invitere på skøn sommermiddag – desværre har hun ikke restaurant endnu haha, men hvem ved… Memories 37-17) Min sommerhat, solcremen og jeg, har også været en tur i sommerhusland og nydt livet i en hængekøje, cyklet lange ture, og spist friskfangede rødspætter og rejer (se nu fik jeg lige sneget det der mad ind igen tsk tsk…)

8) Lidt motion skal der til, og jeg er bare bedst til sportsgrene, hvor jeg ikke har tid at tænke på alt muligt andet imens. Derfor er fx yoga og jeg ikke bedste venner – så ligger jeg bare og tænker på, hvad jeg skal lave indlæg om på bloggen, om jeg skal købe blusen i rød eller grøn, hvad jeg skal spise bagefter (ups) osv. osv. – you get the point! Derfor er fx tennis rigtig godt, for der glemmer jeg at tænke og kan bare blive ved at spille i timevis. (At jeg så blev for ivrig og forstuvede min fod, taler vi ikke om!)Memories 37-59+10) Lidt beauty dulletid har også været på programmet – Gosh holdt lancering af en række nye produkter, bl.a. disse gode lipgloss derfra, er ligner små neglelak i alverdens fine nuancer. Og så holdt L’oréal lancering af deres nye pink serie Skin Perfection på D’Angleterre med selvfølgelig pink tema!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Blue//White