Peach tweed

Beige Beauty

Når huden begynder at have fået en smule farve af solen, er det flot at holde ens look helt naturligt blot med lækker hud samt negle og læber i fine nude/rosa farver. Men et naturligt look kræver også de helt rigtige produkter, så man kan narre folk til at tro, at man næsten ikke har noget på. Her er nogle af mine favoritter:Bd beige beauty

Benefit Big Easy Liquid To Powder Foundation – jeg har vist nævnt mange gange, at jeg elsker Benefit, og denne foundation er ingen undtagelse. Jeg bruger ellers oftest mineral foundation, men denne er så let i det og smelter ligesom ind i huden, hvor den bliver mat og lidt pudderagtig, uden at det ser unaturligt ud. Så helt sikkert en ny favorit derfra!

Nails Inc The Perfect Nude i “Eaton Terrace” – nude negle kan være tricky, da det hanler om at finde den rette nuance, der får hænder og negle til at se lækre ud, og ikke gør at neglene ser beskidte/røgfarvede ud. Heldigvis er der efterhånden flere mærker der laver farver til forskellige hudtoner, såsom Nails Inc der har lavet fire nude/beige nuancer. Her er det er nude/beige med en varm undertone.

Makiash Trio Eyeshadow i “Classic Mix” – Makiash er et nyt svensk makeupmærke, der er udviklet i samarbejde med modeller, dor at skabe de bedste farver til det populære “models of duty” look, hvor ens egne bedste træk bliver fremhævet. Denne combi af beige og brune toner er perfekt til et naturligt look på øjnene.

Maybelline Stripped Nudes Listick i ” Tantalizing Taupe” der er en mellemting mellem gammel rosa og café au lait, og er perfekt til at give en smuk naturlig farve til læberne.

Essie “Spin The Bottle” – endelig kom Essie med en lys nude farve! Jeg har længe “efterlyst” det, da jeg snart har rigeligt med grønne, orange og blå lakker. Men denne var ventetiden værd, da den er helt perfekt sart nude/rosa, og den dækker neglen rigtig let og er flot efter to lag.

Look Beauty Mattify Me via Goodiebox – en fast klassisk pudder der hurtigt materer huden, hvis den begynder at skinne her i varmen.

Nails Inc The Perfect Nude i “Charlotte Street” er endnu en af farverne i den nude serie, jeg skrev om før. Denne er helt perfekt rosa/nude med en kølig undertone.

Sephora Duo Correct Concealer – for at skabe det naturlige look er en concealer næsten uundværlig. Denne fra Sephora har en bred stift i den ene ende, der dækker mørke skygger under fx øjenene, mens den tynde ende kan dække småfejl og knopper.

Maybelline Stripped Nudes Listick i ” Sultry Sand” er lys pudderfarvet og perfekt til et look med matte lyse læber og en smokey eyemakeup.

Gosh Lip Lacquer i 01 Innocent Lips – den ligner en neglelak, men indeni gemmer der sig en lille læbe applikator og en fin blød gloss. Den holder ikke så længe på læberne, men er god at have med i tasken til lige at friske op med.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Peach tweed