02//12

Pink Beauty

bd pink beauty
I en kold december måned, fyldt med arrangementer og masser af mad og drikke, er det vigtigt at huske at pleje og forkæle kroppen lidt, og her er lidt skønne produkter til formålet.

Tromborg Aroma Theraphy Body Lotion – den lækreste fløjlsbløde creme der gennemfugter kroppen efter et langt bad.

Sampar Crazy Cream i Tan (fås hos Sephora) – Sampar laver altså bare nogle utraditionelle produkter, og så er jeg vild med den lille Paris skyline der er på al deres emballage (emballagen er jo ofte halvdelen af fornøjelsen!). Dette er en farvet moisturizer, der ser lidt underlig ud, lige når den kommer ud, da den er lys med små brune prikker, men når man så smører den på blandes produktet, og den får farve og dækker mange af hudens uperfektheder, samtidig med at den giver en flot solbrændt glød. Sådan et produkt man lige skal lære at kende, men som man kan gå hen og blive ret glad for.

Maybelline Color Elixir Lip Laquer i Rose Redefined, Petal Plush, Caramel Infused – de bedste lipgloss jeg længe har prøvet. De er for det første uden glimmer/shimmer, de klister på ingen måde men føles så bløde, at man har lyst til at bruge dem som læbepomade! Og så er det bare super pæne farver!

Dr. Hauschka Almond Soothing Body Wash – en lækker body wash, med en skøn duft af mandel, perfekt til et laaangt, varmt bad.

Lidt nye negleprodukter er også altid hyggelige at eksperimentere med – her Nails Inc. Flora – en klar lak med små rosa og røde blomster der bliver så fin ovenpå fx en anden rosa lak. Nailsstation Gel Effect Top Coat – en styrkende overlak der giver en geleagtig, blank overflade på neglen og Essie Quick-e – fantastisk drying drops som tørrer neglelakken på rekordtid.

Dermalogica Skinperfect Primer – udglatter de små linjer og rynker huden måtte have og gør at julemakeuppen holder længere. Har et fint, sart perlemorskær der giver ansigtet et friskt look.

Idun Minerals lipgloss i Violetta – meget ren lipgloss uden bl.a. parfume og konserveringmidler, og så er den virkelig dækkende, så den giver lige den farve den har i emballagen.

Maya Water Facial Mist med organic acai. Det er ikke kun om sommeren at en vandspray kan være god at have ved hånden. Også om vinteren når man sidder indedøre i tør radiatorvarme, kan den være forfriskende for huden. Og så er den altid god at sætte makeuppen med. Hvis man fx bruger mineralpudder, kan man med fordel spraye let over hele ansigtet bagefter, så sætter makeuppen sig på en mere naturlig måde.

Medex Hydermios Eye & Neck Cream – er en kombineret mild øjen- og halscreme, da disse områder er særligt sarte og derfor har brug for ekstra nærende, opstrammende og fugtgivende pleje. Den er en af den slags cremer, der straks blødgør huden, men hvor man også kan mærke, at den gør noget godt for huden på lang sigt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

02//12