Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

11 kommentarer

 1. Jean

  Lækre feriebilleder! – Ser ud til I rigtig har nydt det!! :-)

 2. Kan sagtens tåle at se billederne – det ser dejligt ud! :)

  • admin

   Tak, ja det har været skønt :-)

 3. Lisa

  Det er dejlige billeder. Måske vi selv skal prøve byen senere, for der ser virkelig godt ud.

 4. cm

  Hej;) for et stykke tid siden skrev de at du havde købt den der egyptiske vidunder creme.. Vil du anbefale den eller er den slet ikke pengene værd??

 5. Orh, det ser fedt ud! :D
  lige nu regner og tordner det her i Danmark, så bliver en del misundelig :D

 6. Nikoline

  undskylder at komme med sådan en irrelevant kommentar, men kunne det tænkes at du kunne svare på det tidligere kommentarer til dine selvbrunere?

 7. admin

  @ cm: jo den er rigtig god synes jeg – den er meget fed i det, så bruger den kun om aftenen og ikke om dagen, så synes jeg man bliver for skinnende i huden. Men den kan også alt mulig andet og er god til fx. tørre neglebånd, læber og har endda brugt den som stylingprodukt til spidserne af mit hår, så de så sundere ud :)

  @Nikoline: helt ok, beklager jeg ikke har haft tif pga. ferie, men nu er der svaret inde under indlæget om selvbrunere. :)

 8. Mai

  Flotte billeder! Man kan godt se, det er er godt kamera, du har fået. har fuldt bloggen længe og billederne bliver kun bedre og bedre!

 9. Ej hvor sjovt, jeg var i Nice for ik ret længe siden, og boede på hotel Beau Rivage :) -og var selvfølgelig nede i deres hyggelige strandbar, som du har billed fra øverst :)

 10. ihhh det ser da bare så skønt ud!