Så er jeg flyttet ind...

Airbnb lejlighed i New York

På min tur til New York, var vi afsted i 8 dage, og da vi var lidt sent ude med at booke hotel, havde vi lidt svært ved at finde 8 sammenhængende dage, på de hoteller vi gerne ville bo på. Så jeg begyndte at lege med tanken om at prøve Airbnb for første gang, og dele opholdet op i det og så hotel hen over weekenden.

Jeg startede med at afgræsnse min søgning på Airbnb ved virkelig at være specifik i mine krav til location, faciliteter såsom internet mm. og endte med at falde for denne studio lejlighed i West Village, som viste sig at være den perfekte base for os. Jeg var ret spændt på hvordan det ville fungere… Hvad med nøgle? Og vil det føles underligt at bo hos en privat? osv. osv. Men fyren der havde lejligheden (som i øvrigt viste sig at være Visual Merchandiser hos Tom Ford!!) sendte mig nøglen med Fedex inden vi skulle derover, og alt var bare tiptop i orden i hans super velindrettede lejlighed, som mindede om et hotelværelse (af god størrelse – hotelværelser i NY er tiny bitte små), og han havde endda sat diverse snacks og vand på køl til os, stillet små badeværelsesprodukter frem og tilbød hjælp med tips og tricks, hvis vi ikke havde kendt byen i forvejen. Og samtidig er man sikret via Airbnb, der holder de penge man har givet for at leje stedet tilbage, indtil man er ankommet og alt er på plads, og først der modtager udlejer dem, så man skal ikke være bange for at blive snydt på den måde.

Så jeg måtte virkelig overgive mig til koncepetet, og følte jeg havde fundet den bedste studio på hele Manhattan på Airbnb (det er jeg sådan set stadig overbevist om, at jeg har!). Den lå som sagt i idylliske West Village – 10 meter fra Magnolia Cupcakes og Bleeker Street med alle områdets lækre butikker, caféer, resturanter osv. i gåafstand, og det var svært ikke at føle sig lidt som en Carrie i SATC, når man gik hen ad gaden med dens mange små trapper, som man altid ser i serien. Man kan finde hans studion her på Airbnb, og den er virkelig anbefalelsesværdig.SONY DSC bd newyork studio 6
bd newyork studio 3
SONY DSC
bd newyork studio 4
SONY DSC

10 kommentarer

 • På en skala fra 1 – 10 hvor fristet var du til at tage Hérmes tæppet med hjem? Og tak for tip, det tror jeg lige at jeg skal huske når vi skal på honeymoon :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ahahahahaaa ja det fristede meget – tænkte dog der var 5% change for at han ville opdage det ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det ser super flot ud og rent og pænt som på et hotel. Må høre om prisen en gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det var helt tiptop! Og prisen var også ganske fin sammenlignet med hoteller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor ser det rart ud :)Jeg vil til ny snart, tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Jeg har søgt efter lejligheden på airbnb men har ikke kunne finde udlejer – har du et direkte link til netop dén lejlighed? Eller evt. et andet tip til hvordan jeg kan finde den? Den ser SUPER ud – vi overvejer en tur til NYC til november og jeg vil GERNE bo ti meter fra Magnolia Cup cakes :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det havde jeg, men han har den åbenbart ikke på i øjeblikket :-( Overskriften var West Village Suite, hvis du vil prøve at søge en anden gang igen. Og ellers bare afgræns din søgning på Airbnb på område, det gjorde jeg, indtil der var måske 50-60 lejligheder tilbage. Så er det lettere at finde noget godt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sally

   Ok, det vil jeg prøve – mange tak!
   Vil du gi’ et praj om hvad prisen/nat ca. var på? Synes der er SÅ stor forskel og har svært ved at finde ud af hvad man reelt får for pengene! Mange tak for hjælpen! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg mener det var 1100 pr nat. Men ja der er meget der koster det samme, som er af meget varierende kvalitet, så det ER svært… Man kan selvfølgelig også finde hoteller til den pris, men der er ikke så mange i det område. Og vi vidste det var der vi ville opholde os mest, så vi ville spare på taxi ved at bo der. Desuden var det rart, at der var køkken til lidt morgenmad og vand osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Så er jeg flyttet ind...