Airbnb lejlighed i New York

New York sample sales

Når man tænker New York, tænker man næsten også uundgåeligt shopping. Og det var da også årsagen til, at jeg en af dagene på ferien fik gået over 20 kilometer, med meget ømme ben som resultat. Men også med et par dejlige store indkøbsposer under armene. Min kollega Louise var sikker på, at jeg ville komme tilbage med en stor Valentino taske eller noget i den stil (hvordan kunne hun dog tro det, haha?!?!), men så meget gik jeg nu ikke shopamok. Der var udsalg alle steder, da vi var der, og det betød selvfølgelig at en masse størrelser var udsolgte, og at der ikke var nye varer endnu. Men det betød også fantastisk lave priser, da dollaren er lav og priserne i forvejen ofteste 30-50% billigere end herhjemme, så er der gode penge at spare. Her er et par dejlige grønne ting jeg fik købt derovre, og under fotoet kan I læse videre om bl.a. samplesales i New York.bd new york shopping

Jeg elsker grøn, og jeg elsker blonder, så jeg klappede i mine små hænder, da jeg spottede denne Diane von Furstenberg bluse! Og det bedste af det hele er, at den kostede 49$ – yes det er sandt – omkring sølle 280 kr. Den blev købt i Manhattans bedste outlet butik – Century 21 – som ved første øjekast kan lige et mareridt, fyldt med turister og gamle kollektioner, men tro mig, man kan finde “guld”, hvis man synes det er sjovt at gå og lede lidt. Et godt råd er, at komme lige når de åbner. For det første er der ikke så mange mennesker der endnu, og for det andet er der ryddet op i alle afdelinger, så tøjet hænger sammen mærkevis, hvilket gør det lettere at finde noget man kan lide. Da jeg boede i New York, var jeg tit et smut forbi, og har gjort virkelig mange gode køb derinde.

Øreringene er fra DanniJo, der holdt lagersalg, mens jeg var derovre, så dem fik jeg til 140 kr. (de koster normalt over 1000 kr.) Hvis man har planer om at skulle til New York, kan det være en god idé at tjekke/melde sig til et par lagersalg mails et par uger inden, hvis man synes den slags er sjovt. Her er links til et par af disse steder:

Clothingline

Metropolitan Pavillion

Lazarshopping

Kjolen er såmænd bare fra Forever 21, USA’s svar på h&m, hvor man altid kan få styrret sin shoppelyst, hvis man har lyst til et billigt quick fix. Essie lakkerne er farverne “Haute in The Heat” og “Ruffles & Feathers” fra den nye sommer kollektion, og kan fås til ingen penge i nærmest hver eneste Duane Reade og CVS Pharmacy (deres apotek/dagligvarebutik).

2 kommentarer

  • Louise

    Sikke nogle flotte ting du fandt i NY ;-) DVF er et mærke jeg altid er på udkig efter, så er ret misundelig på den flotte bluse.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak! Ja følte mig også ret heldig på shoppefronten den dag ;-) Men man kan tit få Dvf billigt i USA.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Airbnb lejlighed i New York